Miu també a casa teva i a la oficina

2018-02-26

El menjar japonés ja no és una moda, és una realitat des de fa molt temps i sense dubte, restaurants com Miu i Taverna Miu han "democratitzat" aquest tipus de cuina amb esforços en menús de migdia molt competitius i suggeriments elaborats amb peixos de màxima qualitat. Els 5 sushiman de Miu s'esforcen diàriament en crear makis, sashimis, uramakis, nigiris i altres especialitats com si fós el primer dia.

De fet la frase "demanem japo" és quelcom que fem setmanalment, ja sigui a casa, amb els companys de feina o simplement perquè no ens vé de gust cuinar.

Per aquest motiu Miu, ha creat www.miu-japones.com, la web on pots demanar menjar per recollir al restaurant del carrer València, 249 de Barcelona. Just entre el Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya.

Gyozas, combinats, yakisobes, tatakis de tonyina, fideus trufats, dragon uramaki, california, .... Tota la nostra carta a la teva disposició per què amb pocs clics encarreguis la teva comanda i estigui llista en menys de 30 minuts i puguis recollir-la sense esperes.

Anar de compres pel centre i emportar-te el sopar a casa ja és una realitat amb Miu,

I perquè puguis provar-ho, introdueix el codi MIUJAPONES al fer la teva comanda i gaudeix d'un descompte automàtic del 20%