El millor hotel de platja de Catalunya

2017-09-07

Com cada any, Trivago escull els 10 millors hotels de platja d'Espanya i aquest any, l'Hotel Trias de Palamós ha sigut escollit com un dels millors d'Espanya i el millor de Catalunya.

Aquest hotel de tradició centenaria va reobrir les seves portes al 2005, després d'una profunda renovació. El fet que personalitats de l'art i la cultura com Ava Gardner o Truman Capote han fet que l'hotel sovint s'anomeni "l'hotel de les estrelles".

Els que coneixem l'Hotel Trias, sabem que aquest reconeixement de millor hotel de Catalunya pot ser degut a varis motius:

  • La ubicació de l'hotel, situat al passeig marítim, a peu de platja, amb impressionants vistes a la bahia de Palamós.
  • Les 81 habitacions lluminoses i agradables, amb terra de fusta i bany amb una àmplia dutxa. La majoria d'ells amb espectaculars vistes al mar i a la bahia de Palamós. Totes les habitacions disposen de televisió, telèfon, conexió WiFi gratuita, caixes de seguretat, calefacció i aire acondicionat.
  • Les 2 amplias i agradables suites decorades amb un impecable estil marine i neoclàssic. Disposen de saló provat on gaudir d'un moment de relac i una àmplia terrassa privada amb vistes espectaculars.
  • La fantàstica piscina que permet gaudor i relaxar-se prenent un cocktail del bar Ruark.
  • El restaurant de disseny amb una extensa carta per gaudir dels millors arrossos de la zona.
  • La petit Corniche on es tindrà la sensació de menjar o sopar a una terrassa d'estiu propera a la piscina.
  • La Corniche, el beach club del Trias, situat al passeig marítim; on l'arròs negre de Palamós és la especialitat de la casa i el postre per excel·lència són les maduixes amb nata recien montada.

.


.

Tot i que si hem d'escollir el principal motiu per ser considerat el millor hotel de platja de Cataluña és per l'EQUIP HUMÀ, liderat per la Pepi Campa, a qui podreu trobar fent un check-in, ajudant a cuina o supervisant el rodatge a la piscina del darrer anunci d'estiu de El Corte Inglés. En definitiva, un equip compromès, amb un somriure permanent i la obsessió de que tots els clients se sentin com a casa.