Els arrossos de L'Empordà ara també a La Fonda

2017-11-16

Tothom sap que les gambes de Palamós i els arrossos de l'Empordà són imprescindibles quan visites la comarca. Des de fa anys, els nostres restaurants de l'Hotel Trias i l'Hotel La Malcontenta, així com la resta de restaurants del grup Andilana a la zona (Fish!, Casa Brinda i El Pla), destaquen per la seva cuina.

Durant el mes d'octubre, els xefs de la Costa Brava han explicat el "secret" al xef del restaurant de La Fonda i la resposta dels clients ha sigut molt favorable com així es pot veure a comentaris a Tripadvisor i Google+. 

"Siempre que he ido he comido muy bien, buena paella, nada que ver con las paellas para guiris que sueles encontrar por esa zona de bcn, precio aceptable y más teniendo el cuenta la zona. (Google+: Aurora M. 01-11-2017)"

A més a més, s'ha aprofitat per recuperar plats com la sarsuela de marisc, la cassoleta de mandonguilles amb sípia o la sopa de peix de roca, així com una carta de tapes i postres pensats per tots els públics. Fins i tot l'amanida verda amb enciam llarg i tomàquet que només costa 3,50€.

En qualsevol cas, ara la Plaça Reial i el carrer Escudellers tenen una proposta gastronòmica que s'ha de provar.

RESERVAR TAULA